G-4FFD6QYYXW

Hallgassuk együtt ! Nyelv tanulás könnyebben

Nyelv tanulás könnyebben

Zenés nyelv. A zene  ami képes összekötni a világot. A dallamokkal érzelmeinket fejezhetünk ki a legjobban. Talán ez a legmegfelelőbb formája. Most nem a dallamos érzelgős hangzás miatt tettem közzé. Sokkal inkább az érthetősége fogott meg és a szöveges fordítás amivel könnyebben el lehet sajátítani a Angol nyelv szavainak használatát. Szokta mondani a jó tanár ne magolj, hanem érts ! Ez azért közel sem annyira egyszerű, ha egy idegen nyelv elsajátításáról van szó. Talán a megtanulandó nyelven való mese vagy film nézése, értelmezése, segíthet többet. A Zenés nyelv  fülbemászó dallamaikkal együtt könnyebben rögzülhetnek. Hiszen a zene maga az élet. Nagy segítség lehet, ha egy számodra kedvelt dalt megtalálsz fordítással a YouTube  csatornán.

Zenés nyelv: Christina Aguilera – Hurt

A Minden Nap Alap honlap szeretettel várja kedves olvasóit. Életünk óceánján az álmok tengerére, ezotéria vizein evezve, recept folyammal ,őseink földjére hívlak. Relaxálni, pihenni, szórakozni vagy, ha kedved támad online reklámokra és üzletre. Gyere !!! >>>

Valamint megtalálható oldalaim  G+ -on, most induló Minden Nap Alap, Élet, Álmok, Ezotéria közösséggel is. A Twitteren.  Piteresten és a Likedlin is.

A Facebookon  a   Web oldal alapítója  oldalakon és csoportjaimba is szeretettel várlak a Minden Nap Alap Fogadd be a világot, hogy az is elfogadhasson és a szintén indulóban lévő „Web oldal alapítók,szerkesztők kedvelők, csoportba.

Egyéb munkáim,  jegyzeteim más  formában : Mind Nap Alap,   Magyarok Nagyjai,   Dream Spiri,

Kellemes olvasást, érezd  jól magad !

Tetszet ez a cikk ?
Regisztrálj még ma, és kaphatsz ingyenes frissítéseket közvetlenül a postaládádban. Továbbá hozzájárulsz adataid megadásával, hogy emailekben felkeressünk. Amely megfelel a GDPR irányelveinek.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Translate »
Verified by ExactMetrics