G-4FFD6QYYXW

Élet, Egy kis fény, szivárvány a téli napokra

Egy kis fény, szivárvány a téli napokra

Szivárvány a télbe Magát a fényt színtelenek gondoljuk és mondjuk is. Valójában a fehér szín több szín keveréke. Összetevői néha láthatóvá válnak. Amikor napfény süt az eső cseppekre, nyári meleg napokon szivárványt rajzol az égre.

rainbow-1360570_640

Amikor a fény egyik közegből (anyagból) egy másikba lép át, gyakran megtörik. A fehér fény különböző színű sugarakból áll, és azokat az eső cseppek más- más szögből törnek meg. Ezért látunk a szivárványban szemet gyönyörködtető színsávokat. Emlékezetünkben hat fő színt jegyzünk,  vöröst, narancssárgát, sárgát, zöldet, kéket és az ibolyát, pedig tudjuk, hogy fokozatosan finom árnyalatokkal vált. Nagyon érdekes, hogy a fehér  három színből, a vörös, zöld és kék keverékéből áll.

A Minden Nap Alap honlap szeretettel várja kedves olvasóit. Életünk óceánján az álmok tengerére, ezotéria vizein evezve, recept folyammal ,őseink földjére hívlak. Relaxálni, pihenni, szórakozni vagy, ha kedved támad online reklámokra és üzletre. Gyere !!! >>>

Valamint megtalálható oldalaim  G+ -on, most induló Minden Nap Alap, Élet, Álmok, Ezotéria közösséggel is. A Twitteren.  Piteresten és a Likedlin is.

A Facebookon  a   Web oldal alapítója  oldalakon és csoportjaimba is szeretettel várlak a Minden Nap Alap Fogadd be a világot, hogy az is elfogadhasson és a szintén indulóban lévő „Web oldal alapítók,szerkesztők kedvelők, csoportba.

Egyéb munkáim,  jegyzeteim más  formában : Mind Nap Alap,   Magyarok Nagyjai,   Dream Spiri,

Kellemes olvasást, érezd  jól magad !

 

Tetszet ez a cikk ?
Regisztrálj még ma, és kaphatsz ingyenes frissítéseket közvetlenül a postaládádban. Továbbá hozzájárulsz adataid megadásával, hogy emailekben felkeressünk. Amely megfelel a GDPR irányelveinek.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

“Élet, Egy kis fény, szivárvány a téli napokra” bejegyzéshez egy hozzászólás


 1. http://rrr.regiongsm.ru/32

  Благоустройство и асфальтрование в г. Краснодаре и г.Кропоткин. Решение любого вопроса по асфальтированию в Краснодарском крае. Качественно

  Подробнее… Благоустройство-Краснодар.РФ … 7(861) 241-23-45
  ___________________________
  нормы расхода на асфальтирование
  благоустройство дачи форум
  благоустройство и развитие
  бульвар благоустройство
  программа благоустройство дворов самара

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.

Translate »
Verified by ExactMetrics