G-4FFD6QYYXW

Történelmi Fejtörő kártyán magyar

Történelmi Fejtörő kártyán

Történelmi fejtörő kártyán magyar múlt. Az ember bolhapiacon járva vissza sétál a múltba. Szembe találkozik őseink hagyatékával. Ezer apróság, rég feledésbe merült használati tárgy,emlékeztet az elmúlt időkre. Igazi kirándulás egy ilyen séta . A sorok közt járva megigéz a múlt szelleme. Régi eszközök mutatják elődeink technikáját, amikor még elsősorban kétkezű munkával állították elő használati eszközeiket .Ezek az igazi értékek!. Szépséges tárgyak, festmények , porcelánok, könyvek,  szőttesek, stb. stb.., emlékek.

Ott akadtam rá erre a kis dobozkára melynek tartalmát megosztani készülök veletek. Történelmi fejtörő a neve. A Magyar  múlt ihlete. Kártya lapok , rajta képek és kérdése.

Vajon ki emlékszik majd a válaszokra? Ki tudja? Történelmi fejtörő kártyán Magyar.

Történelmi fejtörő kártyán Minden Nap Alap


Forrás: F.k.:Képzőművészeti Alap Képcsarnokai.-Offset Nyomda, Bp

Történelmi Fejtörő kártyán

Rohanó világunkban szükség van pihenésre kikapcsolódásra, erre kitűnő lehetőségként szolgál kicsiknek és nagyoknak egyaránt, a közös társasjátékra, egy igen hasznos fejtörő, amely egyben őrzi Magyarságunk emlékeit. Kiegészítője lehet az iskolai tananyagnak , bővíti kisgyermekek tudás anyagát, a felnőtteknek pedig felidézi hazánk nagy eseményeit. Így elmondhatjuk, hogy szórakoztat,kikapcsol, és oktat. Elgondolkodtat, Hasznos . A közös időtöltés pedig gyermekeinkkel nem pótolható semmivel sem, és megfizethetetlen. Segítségül szolgálhat abban, hogy a kártya formátum megsokszorozza a felkeltett érdeklődést és a vele elsajátított tudásanyagot a kicsikben. Előfordulhat, hogy egyes egyénekben negatív érzést kelt a játékos kivitel, mert elődeink küzdelmei közel sem volt egyszerű. Annyi hozzá fűzni valóm van, az előnyeit itt a korábbiakban felsoroltam. Próbálja mindenki megtartani és ápolni a belső játékos, tiszta gyermeket. Sokszor van szükség a túlélésre, a megértésre, és ebben ez is segítségül lehet.

A Minden Nap Alap honlap szeretettel várja kedves olvasóit. Életünk óceánján az álmok tengerére, ezotéria vizein evezve, recept folyammal ,őseink földjére hívlak. Relaxálni, pihenni, szórakozni vagy, ha kedved támad online reklámokra és üzletre. Gyere !!! >>>

Egyéb munkáim,  jegyzeteim más  formában : Mind Nap Alap,   Magyarok Nagyjai,   Dream Spiri,

Ismereteid bővítésére a Wikipédia az általam ajánlott és használt forrás.

Kellemes olvasást, érezd  jól magad !

Tetszet ez a cikk ?
Regisztrálj még ma, és kaphatsz ingyenes frissítéseket közvetlenül a postaládádban. Továbbá hozzájárulsz adataid megadásával, hogy emailekben felkeressünk. Amely megfelel a GDPR irányelveinek.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Translate »
Verified by ExactMetrics