G-4FFD6QYYXW

Recept neked, Kávés muffin sütése

Kávés muffin

Kávés muffin elkészítése nagyon könnyű, gyors művelet. Vendég váráshoz a muffin-ok a leggyorsabban elkészíthető sütemények egyike. Közkedvelt a női összejövetelek, traccspartik hozzá tartozója. Mi sem kellemesebb a baráti társaságunkkal asztalánál ülve finom sütit nassolni. Közben megbeszélni a hétköznapi dolgokat. Néha jót mosolyogva saját magunkon is. Ez az ízletes parti desszert, ha a következő javaslatom szerint készül biztosan sikert arat. Hiszen jókat enni mindenki szeret. Oszd meg velük is !

 

Hozzávalók: 4 db tojás, 20 dkg cukor, 1 cs vaníliás cukor, 15 dkg vaj, 0.8 dl tej, 25 dkg liszt, 1 cs. sütőpor, 2 evőkanál őrölt fekete kávé. A tojást a cukorral, vaníliás cukorral habosra keverjük. A vajat és a tejet hozzá adjuk. Majd belekeverjük a sütőporral kávéval elvegyített lisztet. A masszát kikent muffin formákba töltjük. Előmelegített sütőben 180 C fokon 25 perc alatt megsütjük. A formában hagyjuk néhány percig, majd rácson hagyjuk teljesen kihűlni.

Jó étvágyat !

A Minden Nap Alap honlap szeretettel várja kedves olvasóit. Életünk óceánján az álmok tengerére, ezotéria vizein evezve, recept folyammal ,őseink földjére hívlak. Relaxálni, pihenni, szórakozni vagy, ha kedved támad online reklámokra és üzletre. Gyere !!! >>>

Egyéb munkáim,  jegyzeteim más  formában : Mind Nap Alap,   Magyarok Nagyjai,   Dream Spiri,

Kellemes olvasást, érezd  jól magad !

Üdvözöl a honlap szerkesztője !

Tetszet ez a cikk ?
Regisztrálj még ma, és kaphatsz ingyenes frissítéseket közvetlenül a postaládádban. Továbbá hozzájárulsz adataid megadásával, hogy emailekben felkeressünk. Amely megfelel a GDPR irányelveinek.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Translate »
Verified by ExactMetrics