G-4FFD6QYYXW

Recept Neked, Cseresznyés Muffin

Cseresznyés Muffin

Cseresznyés muffin  szintén egy nagyszerű vendég váró sütemény. Gyors könnyű elkészítés módja és tetszetős külseje még vonzóbbá és kívánatosabbá teszi. A cseresznye érés idején aki saját fával rendelkezik a bőséges gyümölcs termést ebben a formában is feldolgozásra talál.

muffin-1501593_640

Elkészítése: Hozzávalók: 10 dkg kandírozott cseresznye, 10 dkg aprított pisztácia, 10dkg fehér csokoládé, 20 dkg liszt, fél csomag sütőpor, 10 dkg cukor, 2 dl tejföl, 10 dkg vaj, 2 db tojás.A cseresznyét felaprítjuk, a csokoládét kis kockákra vágjuk. A lisztet és a sütőport elvegyítjük. A cukrot kikeverjük a vajjal a tojásokkal, a tejföllel, majd gyorsan beledolgozzuk a lisztes keveréket. A masszát 3 részre osztjuk. Az egyik adagot összekeverjük a pisztáciával, a másodikat a csokoládéval, a harmadikat a cseresznyével. A masszákat a   rétegezzük. Előmelegített sütőben 180 C fokon 20-25 percig sütjük. A sütőből kivéve a muffinokat 5 percig pihentetjük a sütőformában, majd kiszedjük és lehetőleg rácson hagyjuk kihűlni. Porcukorral meghintve tálaljuk.

A Minden Nap Alap honlap szeretettel várja kedves olvasóit. Életünk óceánján az álmok tengerére, ezotéria vizein evezve, recept folyammal ,őseink földjére hívlak. Relaxálni, pihenni, szórakozni vagy, ha kedved támad online reklámokra és üzletre. Gyere !!! >>>

Egyéb munkáim,  jegyzeteim más  formában : Mind Nap Alap,   Magyarok Nagyjai,   Dream Spiri,

Kellemes olvasást, érezd  jól magad !

Üdvözöl a honlap szerkesztője !

Tetszet ez a cikk ?
Regisztrálj még ma, és kaphatsz ingyenes frissítéseket közvetlenül a postaládádban. Továbbá hozzájárulsz adataid megadásával, hogy emailekben felkeressünk. Amely megfelel a GDPR irányelveinek.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Translate »
Verified by ExactMetrics