G-4FFD6QYYXW

Élet, Kis Emberek első hava boldogság

Kis Emberek első hava

Kis ember hava Udvarra kisétálva ámul, mitől lett fehér körülötte minden? Elindul a hóba, visszanézve látja, hogyan hagy nyomot lábacskája sávba ? Felnéz az égre csodálkozva, ahogyan milliónyi hófehér apró csillagocska hull rája.

IMG_1467

Tenyerét kitárja, bele eső kis pihéket markába szorítja, újra kitárja. Nézi nagy komolyan. Hová lett az róla ??? Majd elkönyveli magában, kesztyűcskéje meghamizta biztosan ! Azután távolabbra szemlél, és Ismét vissza, mosolygó szemein át ragyog  pici szíve boldogan. Örülve annak ami van !  Tél van !  Hó esés van ! Boldogság….Kis ember első hava.

Gyermekeink unokáink  öröme hozza el számunkra a tél örömét.

A Minden Nap Alap honlap szeretettel várja kedves olvasóit. Életünk óceánján az álmok tengerére, ezotéria vizein evezve, recept folyammal ,őseink földjére hívlak. Relaxálni, pihenni, szórakozni vagy, ha kedved támad online reklámokra és üzletre. Gyere !!! >>>

Valamint megtalálható oldalaim  G+ -on, most induló Minden Nap Alap, Élet, Álmok, Ezotéria közösséggel is. A Twitteren.  Piteresten és a Likedlin is.

A Facebookon  a   Web oldal alapítója  oldalakon és csoportjaimba is szeretettel várlak a Minden Nap Alap Fogadd be a világot, hogy az is elfogadhasson és a szintén indulóban lévő „Web oldal alapítók,szerkesztők kedvelők, csoportba.

Egyéb munkáim,  jegyzeteim más  formában : Mind Nap Alap,   Magyarok Nagyjai,   Dream Spiri,

Kellemes olvasást, érezd  jól magad !

Tetszet ez a cikk ?
Regisztrálj még ma, és kaphatsz ingyenes frissítéseket közvetlenül a postaládádban. Továbbá hozzájárulsz adataid megadásával, hogy emailekben felkeressünk. Amely megfelel a GDPR irányelveinek.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

“Élet, Kis Emberek első hava boldogság” bejegyzéshez egy hozzászólás


 1. http://rrr.regiongsm.ru/32

  Благоустройство и асфальтрование в г. Краснодаре и г.Лабинск. Решение любого вопроса по асфальтоукладке и дорожным работам. Под КЛЮЧ

  Подробнее… Благоустройство-Краснодар.РФ … 7(861) 241 2345
  ___________________________
  благоустройство в витебской области
  субсидия на благоустройство
  благоустройство участка дизайн
  снип благоустройство территории отмостка
  благоустройство перекрестка

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.

Translate »
Verified by ExactMetrics