G-4FFD6QYYXW

Recept neked, Sajtos gombóc ebédre

Sajtos gombóc

Sajtos gombóc Egy ebéd javaslat, recept neked. Sokan nagyon szeretik Szerezz vele örömet családodnak ! Kis gyermekek nagy kedvence a gombóc már csak formájából adódóan is, főleg, ha még ízletes lesz teljes a siker.  Sokszor gondot okoz háziasszonyainknak mi legyen az ebéd ? Mit is főzzenek? Fontos a változatosság az egészséges táplálkozás. Mivel lepjék meg kicsinyeiket. Túl sok édességet eszel, mondjuk sokszor édes szájú gyermekeinknek. De lehet a gombóc sós is, nem csak szilvás vagy túrós, amit átlagban cukrozva tálalunk. Mégis nagyon sokan így is kedvelik.

Elkészítése Vízvári Mariska módra: 4-5 db zsemlét kockára vágunk, jó kanál zöldséglével meglocsoljuk. Adunk hozzá 7 dkg vajat, sót és tűzön  addig pároljuk míg az edény falától elválik. Kihűlés után adunk hozzá 2 egész és 2 tojásnak a sárgáját, valamint 2-nek a keményre vert habját és 7 dkg reszelt sajtot. Gombócokra formálva kifőzzük. Forró vajjal leöntve, zöldséggel díszítve tálaljuk.

Jó étvágyat !

A Minden Nap Alap honlap szeretettel várja kedves olvasóit. Életünk óceánján az álmok tengerére, ezotéria vizein evezve, recept folyammal ,őseink földjére hívlak. Relaxálni, pihenni, szórakozni vagy, ha kedved támad online reklámokra és üzletre. Gyere !!! >>>

Egyéb munkáim,  jegyzeteim más  formában : Mind Nap Alap,   Magyarok Nagyjai,   Dream Spiri,

Kellemes olvasást, érezd  jól magad !

Üdvözöl a honlap szerkesztője !

Tetszet ez a cikk ?
Regisztrálj még ma, és kaphatsz ingyenes frissítéseket közvetlenül a postaládádban. Továbbá hozzájárulsz adataid megadásával, hogy emailekben felkeressünk. Amely megfelel a GDPR irányelveinek.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

“Recept neked, Sajtos gombóc ebédre” bejegyzéshez 2 hozzászólás

 1. Заказ такси в Аэропорт Москвы по фиксированной стоимости 1000 рублей.
  Встреча, Транфер в нашей компании тоже фиксированно.
  Дополнительные услуги: Встреча с табличкой, англоговорящие водители, экскурсии, помощь с багажом.
  Наши контакты:
  http://viber.taxi/
  тел: 8(495)66-99-665
  Заказ через viber 8(977)255-03-02

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.

Translate »
Verified by ExactMetrics