G-4FFD6QYYXW

Régiségek, Bakelit lemez és a Csárdás Királynő

 Az a híres bakelit   lemez  és a Csárdás Királynő

Bakelit lemez egy régiség, amely szintén meghódította a nagy világot. Minden ami a régi időket emlékeit idézi fel szívmelengetően hat. Őseink emlékei, hagyatékai féltve őrzött kincsek. Ez egy látni és hallgatni való zene darab. Amit édesanyáink olyan nagy szeretettel és odaadással hallgattak, dúdolgattak. A bakelit tulajdonképpen egyfajta műanyagot jelent, mégis tökéletesnek bizonyult a hangok rögzítésére és azt követő visszahallgatásra. Ma már ez sokkal egyszerűbb kisebb méreteket kapott CD formátumban. Ezzel lekicsinyítve az általa lejátszó készüléket, és magát a lemez méretét is. Róluk a Wikipédián olvashatsz többet.

A Minden Nap Alap honlap szeretettel várja kedves olvasóit. Életünk óceánján az álmok tengerére, ezotéria vizein evezve, recept folyammal ,őseink földjére hívlak. Relaxálni, pihenni, szórakozni vagy, ha kedved támad online reklámokra és üzletre. Gyere !!! >>>

Valamint megtalálható oldalaim  G+ -on, most induló Minden Nap Alap, Élet, Álmok, Ezotéria közösséggel is. A Twitteren.

A Facebookon  a   Web oldal alapítója  oldalakon és csoportjaimba is szeretettel várlak a Minden Nap Alap Fogadd be a világot, hogy az is elfogadhasson és a szintén indulóban lévő „Web oldal alapítók,szerkesztők kedvelők, csoportba.

Egyéb munkáim,  jegyzeteim más  formában : Mind Nap Alap,   Magyarok Nagyjai,   Dream Spiri,

Kellemes olvasást, érezd  jól magad !

Üdvözöl a honlap szerkesztője !

Tetszet ez a cikk ?
Regisztrálj még ma, és kaphatsz ingyenes frissítéseket közvetlenül a postaládádban. Továbbá hozzájárulsz adataid megadásával, hogy emailekben felkeressünk. Amely megfelel a GDPR irányelveinek.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Translate »
Verified by ExactMetrics