G-4FFD6QYYXW

Kódjátszma című film. Nézzük együtt !

Kódjátszma

Kódjátszma A film ami elmondja hogyan nyerték meg a II. Világháborút. Kódfejtés a kutatások egyik leglényegesebb ága. Az Enigma kódok megfejtése a Britek részéről olyan professzorhoz fűződik aki nem beszélt németül. A rejtjel írás tanítása lényeges tananyagként szerepelt az egyetemeken a háborúk idején. Németek rádiójelekkel való  kapcsolat tartása vezette győzelem sorozatukat. A megfejhetetlennek tűnő enigma kódokkal kommunikáltak, amelyek a kémkedések sorozata sem boldogult, míg nem elkészítették az arra alkalmas gépezetet amelyet joggal nevezhetünk számítógépek elődjének. Ez a gépezet döntötte el a háború sorsát, amely képes volt megfejteni a kód jeleket. Ez vetett véget Hitler uralmának. Nézzük együtt !!!

Egyéb filmek csatornája az általam is igénybe vet YouTube .

A Minden Nap Alap honlap szeretettel várja kedves olvasóit. Életünk óceánján az álmok tengerére, ezotéria vizein evezve, recept folyammal ,őseink földjére hívlak. Relaxálni, pihenni, szórakozni vagy, ha kedved támad online reklámokra és üzletre. Gyere !!! >>>

Valamint megtalálható oldalaim  G+ -on, most induló Minden Nap Alap, Élet, Álmok, Ezotéria közösséggel is. A Twitteren.

A Facebookon  a   Web oldal alapítója  oldalakon és csoportjaimba is szeretettel várlak a Minden Nap Alap Fogadd be a világot, hogy az is elfogadhasson és a szintén indulóban lévő „Web oldal alapítók,szerkesztők kedvelők, csoportba.

Egyéb munkáim,  jegyzeteim más  formában : Mind Nap Alap,   Magyarok Nagyjai,   Dream Spiri,

Kellemes olvasást, érezd  jól magad !

Üdvözöl a honlap szerkesztője !

Author : Szolnoki Margit                                                                 Rólam a kapcsolat oldalon olvashatsz.

Tetszet ez a cikk ?
Regisztrálj még ma, és kaphatsz ingyenes frissítéseket közvetlenül a postaládádban. Továbbá hozzájárulsz adataid megadásával, hogy emailekben felkeressünk. Amely megfelel a GDPR irányelveinek.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

“Kódjátszma című film. Nézzük együtt !” bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Kedves Anikó! Félvakon írok ismét.Megbocsájtani lehet (?),de felejteni nem. Az Úr ítéljen és Téged segítsen! Kívánom szeretettel: Erzsébet

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.

Translate »
Verified by ExactMetrics