G-4FFD6QYYXW

Nézzük együtt ! Az Út című filmet

Az Út amin járunk meghatároz minket

Az út  A film címe is sokat mondó, rávilágít  erőteljesen a lényegre. Mi az igazán fontos az életben, milyenek is vagyunk mi emberek? Elindulni felvállalni egy ekkora utat, okkal vagy ok nélkül kíváncsiságból minden képen nagy bátorság kell. Témájában nagyon érdekes és hasznos közölni valót ad át a nagyvilágnak a nagyvilágról. Emberekről, a nagy idegenről. Minden ember egy sajátos történet. Minden ember alapjaiban egyező, igénye van közösségre. Szükségünk van egymásra. Mindenkinek fontos a társaság és a magány is egyaránt. A sorsunk formál, csak az ami más. Szokták mondani, ” Járt utat járatlanért el ne hagyj ! ” Én mégis azt gondolom amit lehet az elfogadott erkölcsi nézeteken belül, meg kell próbálni, meg kell tapasztalni. Hiszen ez az élet .

Amennyiben szeretnél még nézni általam ajánlott filmeket, kérlek írd a keresőbe a „Nézzük együtt” kifejezést ! Köszönöm neked ! A spiritualitást utat járó látogatóimnak javaslom.

Kellemes időtöltés és szórakozást !

A Minden Nap Alap honlap szeretettel várja kedves olvasóit. Életünk óceánján az álmok tengerére, ezotéria vizein evezve, recept folyammal ,őseink földjére hívlak. Relaxálni, pihenni, szórakozni vagy, ha kedved támad online reklámokra és üzletre. Gyere !!! >>>

Egyéb munkáim,  jegyzeteim más  formában : Mind Nap Alap,   Magyarok Nagyjai,   Dream Spiri,

Kellemes olvasást, érezd  jól magad !

Üdvözöl a honlap szerkesztője !

Tetszet ez a cikk ?
Regisztrálj még ma, és kaphatsz ingyenes frissítéseket közvetlenül a postaládádban. Továbbá hozzájárulsz adataid megadásával, hogy emailekben felkeressünk. Amely megfelel a GDPR irányelveinek.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

“Nézzük együtt ! Az Út című filmet” bejegyzéshez 2 hozzászólás

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.

Translate »
Verified by ExactMetrics