G-4FFD6QYYXW

Valentines ‘s Day

Valentines 's Day Minden Nap Alap

Valentines ‘s Day

Honnan ered Valentin Nap, az az a ” Te Bálintod ” Nap ?

Valentines ‘s Day  Honnan ered a Valentin Nap, az az a ” Te Bálintod ” Nap ? A legendák szerint az egyik történet azt meséli Szent Bálintnak keresztény hite miatt kellet vértanú halált halnia ezen a napon. A fogsága ideje alatt ” csodát tett, ” visszaadta őrzője lányának a szeme világát. A lánynak írt búcsúlevelét a ” Te Bálintod ” aláírással zárta. Ebből kifolyólag tartjuk ezen a napon a szerelmesek napját. Ez egyben keresztény ünnepként terjedt el a köztudatban ! Mely szerint nem más, mint Jézusnak, égi vőlegényként az égi menyegzőre való megérkezésének ünnepe . A kilencvenes évektől kezdődően a köztudatban Valentin Nap ként terjedt el. Nos a történet amely a szerelmesek ünnepe mögött áll, erről szól.

Valentines 's Day Minden Nap Alap

BOLDOG VALENTINE’S DAY-T !!!!

Ilyenkor nagy fejtörést okoz ki hogyan , mivel lepje meg kedvesét ezen a napon. Az üzletek felkészülten megtelnek jobbnál jobb ajánlatokkal, se szeri, se száma a kínálatnak.  Mégis a legfontosabb, hogy együtt tölthessék a párok ezt a napot, ha már róluk szól. Véleményem szerint nem az ajándék értéke kell meghatározza ki mennyire kedveli, szereti kedvesét. Fontosabb az hogy elég időt szánjanak egymásra, jól ismerjék egymás lelkének bugyrait, ez által vágyait is. Akinek sikerült kellőképpen kicsomagolni a legbelsőbb „Én”, illetve a legbelsőbb „Ő”-t sokkal értékesebb ajándékot tudhat magáénak mint ami a legelőkelőbb üzletekben megvásárolható. Mindezek tudatában sokkal egyszerűbb, sikeresebb csalódás mentes meglepetésre nyílik lehetőségünk. Az együtt töltött minőségi idő bearanyozhatja ezt a napot. A fantáziák tárháza kifogyhatatlan, néha nagyon egyszerűen könnyen szerezhetünk boldog napot, örömet szerelmünknek. Azoknak pedig akiket nem tud kedvesük boldoggá tenni, itt az ideje a jövőben nyitott szemmel járni, esetleg váltani. Minden esetre, sikeres, boldog szerelmet, kellemes ünnepet !

Amennyiben szeretnéd kedvesed a konyhaművészeteddel meglepni, neked ajánlom a recept neked sorozatom ahol kedvedre válogathatsz egyszerűen elkészíthető finomságokból. Csokorban a recept neked

Érdekel a történelem? Látogasd meg a Magyarok Nagyjait

Tudtad, hogy az álmaid üzenek neked ? Álomfejtés témában válaszokat rájuk itt találhatsz. Nézd meg ! Nem tudhatod mennyire lesz számodra értékes az információ.  Dream Spiri  

 

Tetszet ez a cikk ?
Regisztrálj még ma, és kaphatsz ingyenes frissítéseket közvetlenül a postaládádban. Továbbá hozzájárulsz adataid megadásával, hogy emailekben felkeressünk. Amely megfelel a GDPR irányelveinek.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Translate »
Verified by ExactMetrics