G-4FFD6QYYXW

Recept neked, Kölnivíz, Parfüm házilag

Kölnivíz, Parfüm házilag

Kölnivíz Parfüm házilag . Az én kedvencem Vízvári Mariska szerint az alábbi koncentrátum méltó vetélytársa a Mária Farina kölnivíznek. Ez is elkészíthető házilag.

Egy 20 grammos üvegben összegyűjtjük a következő olajokat: 4 g citrom, 2 g petitgrain, 2 g bergamon, 2 g levendula, 2 g rozmaring, 1 g neroli. Ezeket alaposan összerázzuk és beleöntjük 1 liter 96 fokos alkoholba. Jól bedugaszoljuk és 28 napig érni hagyjuk, mialatt naponta kétszer jól felrázzuk. Majd szűrőpapíron átszűrjük, kis üvegekbe, lehetőleg 2 dl-be , légmentesen lezárjuk, hogy megakadályozzuk a párolgástól. Minél tovább áll annál finomabb lesz. Az első üveget 14 nap után érdemes megbontani és kis üvegekbe tölteni. Azért érdemes így tárolni mert a sűrű nyitogatástól veszít az illatából. Ugyan is akkor amikor már az üveg nagyobbik része üresen áll, az illó olajok aromája az üres részből minden nyitáskor elszáll. Ajánlatos mielőtt az utolsó 2 dl üveget kibontjuk, elkészíteni a következő liter, hogy legyen ideje jól összeérni.

Kellemes illatozást !

A Minden Nap Alap honlap szeretettel várja kedves olvasóit. Életünk óceánján az álmok tengerére, ezotéria vizein evezve, recept folyammal ,őseink földjére hívlak. Relaxálni, pihenni, szórakozni vagy, ha kedved támad online reklámokra és üzletre. Gyere !!! >>>

Egyéb munkáim,  jegyzeteim más  formában : Mind Nap Alap,   Magyarok Nagyjai,   Dream Spiri,

Kellemes olvasást, érezd  jól magad !

Üdvözöl a honlap szerkesztője !

Tetszet ez a cikk ?
Regisztrálj még ma, és kaphatsz ingyenes frissítéseket közvetlenül a postaládádban. Továbbá hozzájárulsz adataid megadásával, hogy emailekben felkeressünk. Amely megfelel a GDPR irányelveinek.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

“Recept neked, Kölnivíz, Parfüm házilag” bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. If job ѕecuгity is excessive on your listing oof prioritieѕ, that is aanother іssue that iss not offered by freelancing.
    Many people should be aѕsured of regular revenue, at а charge that they wil depend on, sѕo as to hold
    their biⅼls and everyday dwelling exⲣenses up tⲟ date.

    Freelancing will not present the job aand іncome securrity that you would havе from being on thhe staff of a law firm.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.

Translate »
Verified by ExactMetrics