G-4FFD6QYYXW

Nézzük együtt ! Ricky az angyal bébi

Ricky az  angyal bébi

Angyal bébi . Nem  minden napi kis fim a nagy világból. Aki ez idáig kételkedett az Angyalok létezésében előfordulhat, hogy megváltoztathatja nézőpontját Én személy szerint a Facebook közösségi hálóján találkoztam vele, mély benyomást hagyott bennem. Röpke két hét alatt 8,6 ezer like,  2 ezer hozzászólást és 351 ezer megosztást váltott ki az emberekből.  Biztos vagyok benne ez csak a kezdet. A mondani valója az adott nyelv ismerete nélkül is érthető, mert mindannyian tudjuk, hogy a legszebb dolgokhoz nem kellenek szavak. Nézzétek csak…………………..!!!

  1.  https://www.youtube.com/watch?v=UhQ74ntOay4&t=17s
  2. Az előzőekben látható
  3. https://www.youtube.com/watch?v=j6wgCq0MQhw&t=1274s

Fantasztikus film és történet, igazi mesevilágban érezhetjük magunkat a képsorokat nézve, a megjelenése óta felforgatta a facebook világot nem tudhatom mit gondolnak mások és a filmkritikusok, de annyi bizonyos, hogy egyedülálló alkotás, számtalan országban, számtalan oldalakon látható volt, sok ezer hozzászólással likekkal. Elképzelhető, hogy akár ez igaz is lehet. rendellenességgel bárki születhet, bárkivel akár meg is történhet…..

A Minden Nap Alap honlap szeretettel várja kedves olvasóit. Életünk óceánján az álmok tengerére, ezotéria vizein evezve, recept folyammal ,őseink földjére hívlak. Relaxálni, pihenni, szórakozni vagy, ha kedved támad online reklámokra és üzletre. Gyere !!! >>>

Egyéb munkáim,  jegyzeteim más  formában : Mind Nap Alap,   Magyarok Nagyjai,   Dream Spiri,

Kellemes olvasást, érezd  jól magad !

Üdvözöl a honlap szerkesztője !

Tetszet ez a cikk ?
Regisztrálj még ma, és kaphatsz ingyenes frissítéseket közvetlenül a postaládádban. Továbbá hozzájárulsz adataid megadásával, hogy emailekben felkeressünk. Amely megfelel a GDPR irányelveinek.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Translate »
Verified by ExactMetrics