G-4FFD6QYYXW

Régiségek Szent könyv a múltból

Szent könyv Minden Nap Alap

Szent könyv a múltból

Szent könyv a múltból A fotók magukért beszélnek. Égi Manna. A Biblia elemeire támaszkodva tartalmaz írásokat. Az idők során széppé készített kivitele meg viselődött, de így is meg mutatja mekkora odaadással készítette mestere. Nagy méltósággal adózva tartalmának. A vallási kultúrák az évszázadok során nagyon nagy változáson mentek keresztül. Hit rendszerünk sokrétűen formálódott.

Szent könyv 2 Minden Nap Alap

Ma is folynak vallásokért háborúk. Számomra ez érthetetlen. Hogyan képesek a hit nevében harcolni. Emberek ember ellen menni, hogyan lehet elhinni azt, hogy erre szükség van. Nem lehet a hitet ráerőszakolni senkire. Miért gondolják egyesek, hogy az ők Istene jobb volt ? Vagy hogy csak egy kultusz lehet igaz. A világ ennél sokkal tágabb. Ember ember felett nem uralkodhat és nem ítélkezhet. Mindannyian egy helyről jöttünk és ugyan oda térünk vissza. „Senki sem kerül ki élve”. Legalább addig legyen jó amíg itt vagyunk, itt lehetünk. Hiszen az élet ajándék, minek a harc valamiért ami sosem volt és lesz a miénk. Ezek mind sokkal inkább eszmék. A hit az mindenkiben legbelül van és az úgy is egyéni. ” Élni és élni hagyni. ” Örök érvényű szabály. Szeretni, tisztelni, megbecsülni kell egymást és akkor nem lehet baj. A vallása pedig had legyen mindenkinek olyan amilyenek akarja. Ne mások döntsék el ! A Keresztény had legyen keresztény. A Buddhista had tisztelje Buddhát. az Iszlám pedig hajoljon csak Mohamednek. Mi sem vagyunk hitetlenebbek. !!!

A Minden Nap Alap honlap szeretettel várja kedves olvasóit.

Életünk óceánján az álmok tengerére    , ezotéria vizein

evezve, recept folyammal    ,   őseink földjére hívlak. Relaxálni,

pihenni, szórakozni vagy, ha kedved támad online reklámokra

és üzletre. Gyere !!! >>>

Mentés

Tetszet ez a cikk ?
Regisztrálj még ma, és kaphatsz ingyenes frissítéseket közvetlenül a postaládádban. Továbbá hozzájárulsz adataid megadásával, hogy emailekben felkeressünk. Amely megfelel a GDPR irányelveinek.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Translate »
Verified by ExactMetrics